Mediha Mahmut Bey Ortaokulu

Belgegeçer : 0232 461 92 68
WEB http://medihamahmutbey.meb.k12.tr
Adres : 5301/1 Sokak No102 ,Çamdibi BORNOVA/İZMİR
VİZYON : Okulumuzu demokratik, laik, Atatürkçü anlayışla şeffaf yönetilen, yeterli teçhizat ve donanıma sahip, huzurlu, eğitim-öğretim sistemi çağdaş yaklaşımlara uygun, bilimsel bir eğitim kurumu yapmak; Öğrencilerimiz geliştirici çalışma ve etkinlikler düzenleyerek çağdaş, çevreci ve özdisiplin anlayışına sahip vbireyler olarak yetiştirmek, okul çalışanlarının, öğrencilerin ve velilerin katılımcı olduğu, sosyal, kültürel, ve sportif etkinliklerde ilde ve ülke çapında başarılarar kazanarak adını duyuran, ekip ruhu ile çalışan bir kurum haline getirmektir. Temiz toplum, sağlıklı okul... Başarımız kendimizle yarışmaktır. Başarısız öğrenci yoktur, ilgi alanalrı farklı olan öğrenciler vardı.
MİSYON : Okulumuzda hem öğrenenler bakımından birbirlerinin öğrenmesinme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmış; Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda ilerici, çağdaş, kendisine bilimi rehber edinmiş, düşünen, sorgulatan, okuyan, sorumluluk sahibi; kendini, yaşadığı toplumu sürekli olarakgeliştiren, mutlu ve özgüveni olan bireyler yetiştirmek. Başarıya ulaşmanın adresiyiz. İstenilince yapılmayacak hiçbir şey yoktur.
BAŞARILAR : Okulumuzda "Okullar Hayat Olsun" ve Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması olan "Bu Benim Eserim" proje çalışmaları yürütülmektedir. Hayatboyu Öğrenme Programı/Comenius Okul Ortaklıkları Programı ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır.
Rehber Öğretmen :
Yerleşim Yeri : İzmir-Bornova-Çamdibi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :